Opinia dietetyka
Składniki
tortille pszenne ( 1 opakowanie)
mielone mięso wołowe ( 400 g)
czerwona fasola ( 1 puszka)
koncentrat pomidorowy ( 1 słoiczek)
awokado ( 1 sztuka)
cebula ( 1 sztuka)
czosnek ( 3-4 ząbki)
kolendra (2 gałązki )
Upewnij się, że masz w domu
sól i pieprz
ulubione przyprawy, np.: chilli, kmin rzymski
olej
Kup produkty
Kliknij i odbierz produkty już za 1 godzinę!
Przygotowanie
1
Na patelni podsmaż czosnek i cebulę. Dodaj mięso wołowe, odsączoną fasolę, koncentrat pomidorowy i przypraw wszystko do smaku.
2
Na placki tortilli nakładaj farsz i pokrojone awokado.
3
Podgrzewaj na patelni grillowej aż do zrumienienia. Podawaj posypane świeżą kolendrą.